Het verhaal achter Window of Opportunity

Creëer kansen
Vooruitgang is een movement naar een doel. Het idee van vooruitgang kan worden gedefinieerd als een belangrijke ontwikkeling of een verandering. Vanwege COVID-19 groeien de problemen in India voor de kansarmen: Er is een groeiende hongersnood vanwege het verlies van werk en inkomen en er is het dreigende verlies van traditioneel, lokaal vakmanschap. We creëren de kans op een beter en blijvend perspectief voor de meest kwetsbare en kansarme Indiase gemeenschappen; een kans om uit armoede te blijven door middel van educatie.

 

Window of Opportunity armbandje

Het verhaal van Jali Sutra:
‘Sutra’ staat symbool voor de uitvoering van een traditioneel indiaas gebruik of ritueel. ‘Jali’ is de Indiase term voor een opengewerkt raamscherm.
We hebben de ‘Jali Sutra’ ontwikkeld als een herinnering dat we altijd moeten blijven geloven in kansen. Zelfs al lijkt de opening (in het raam) klein, het licht schijnt erdoor en dat licht staat symbool voor nieuw perspectief.

Met de Jali Sutra als Window of Opportunity armbandje bieden we directe hulp aan kansarme meisjes in Jaipur – India om hem de kans te geven naar school te gaan. Doordat ze educatie krijgen willen wij ze in staat stellen hun eigen opportunity’s / kansen te gaan creëren.

 

Window of Opportunity
Het verhaal van Jali Sutra:
‘Sutra’ staat symbool voor de uitvoering van een traditioneel Indiaas gebruik of ritueel. ‘Jali’ is de Indiase term voor een opengewerkt raamscherm.
We hebben de ‘Jali Sutra’ ontwikkeld als een herinnering dat we altijd moeten blijven geloven in kansen. Zelfs al lijkt de opening (in het raam) klein, het licht schijnt er door en brengt nieuw perspectief.

Met de Jali Sutra als WindowOpp-token bieden we directe hulp en steun aan de kansarme Indiase gemeenschappen die getroffen zijn door COVID-19. We blijven deze gemeenschappen ondersteunen om een leven voor zichzelf en hun familie op te bouwen en om de typische Indiase traditionele ambachten te behouden.

SAMEN WERKEN WERKT
Doe met ons mee en steun dit project!

Actie Zet jouw Window of Opportunity wagenwijd open en koop het Window of Opportunity armbandje voor jezelf of voor diegene die dat verdient of nodig heeft!

Steun onze missie. Het Window of Opportunity armbandje is een draagbare herinnering dat iedereen de kans verdient op een veilig en leefbaar bestaan.