Het verhaal achter Window of Opportunity

De Uitdaging
India is een land rijk is aan cultuur en vakmanschap. Dit werd steeds van generatie op generatie overgedragen, en zorgde voor een vorm van inkomen. Met de groeiende (economische) uitdagingen voor de kansarmen in India, en het verdwijnen van dit belangrijke vakmanschap, verliezen deze mensen ook hun kans op inkomen.

Aanpak
MetWindow of Opportunity, willen we de armoedecyclus doorbreken en bijzonder lokaal vakmanschap behouden. We werken op een duurzame manier; door samenwerking met die kwetsbare Indiase gemeenschappen, helpen we hen een leven voor zichzelf en hun familie op te bouwen.

Creëer kansen
Vooruitgang is een movement naar een doel. Het idee van vooruitgang kan worden gedefinieerd als een belangrijke ontwikkeling of een verandering.
Vanwege COVID-19 groeien de problemen in India voor de kansarmen: Er is een groeiende hongersnood vanwege het verlies van werk en inkomen en er is het dreigende verlies van traditioneel, lokaal vakmanschap. We creëren de kans op een beter en blijvend perspectief voor de meest kwetsbare en kansarme Indiase gemeenschappen; een kans om uit armoede te blijven en om de typische Indiase traditionele ambachten te behouden.

Window of Opportunity
Het verhaal van Jali Sutra:
‘Sutra’ staat symbool voor de uitvoering van een traditioneel indiaas gebruik of ritueel. ‘Jali’ is de Indiase term voor een opengewerkt raamscherm.
We hebben de ‘Jali Sutra’ ontwikkeld als een herinnering dat we altijd moeten blijven geloven in kansen. Zelfs al lijkt de opening (in het raam) klein, het licht schijnt er door en brengt nieuw perspectief.

Met de Jali Sutra als WindowOpp-token bieden we directe hulp en steun aan de kansarme Indiase gemeenschappen die getroffen zijn door COVID-19. We blijven deze gemeenschappen ondersteunen om een leven voor zichzelf en hun familie op te bouwen en om de typische Indiase traditionele ambachten te behouden.

SAMEN WERKEN WERKT
Doe met ons mee en steun dit project!

ActieZet de Window of Opportunity wagenwijd open en koop het WindowOpp-token.

Steunonze missie. Het WindowOpp-token is een draagbare herinnering dat iedereen de kans verdient op een veilig en leefbaar bestaan. Daarnaast blijven de rijke Indiase ambachten en het vakmanschap voor de toekomst behouden.

Doorbreek de cyclus van armoede Het WindowOpp-token wordt door de lokale gemeenschappen in India gemaakt, zodat ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, uit de armoede kunnen komen en blijven.