Over Contributors

Bij Window of Opportunity kwamen alle onderstaande personen samen om een gemeenschappelijk doel te bereiken; om de Indiase gemeenschappen in nood te helpen en het behouden van de Indiase erfgoed van kunsten en ambachten. Door hun passie en creativiteit in het project te brengen. Immens ervaren op hun eigen vakgebied, dragen ze allemaal hun vaardigheden bij om het Window of Opportunity project te helpen. Door als team te werken willen we onze individuele prestaties richten op organisatorische doelstellingen. Het is de brandstof die gewone mensen in staat stelt ongewone resultaten te bereiken. We geloven dat eenheid kracht is en als er sprake is van teamwork en samenwerking, kunnen er prachtige dingen worden bereikt.

Van Gelder Jewellery
Dit familiebedrijf van de tweede generatie is gespecialiseerd in traditionele Indiase erfgoedsieraden en in-house ontworpen hedendaagse collecties. De zusters Van Gelder combineren hun oog voor kwaliteit, design en vakmanschap met een diepgaande kennis van de historische en culturele context van India en haar sieraden traditie. Hun begrip en ervaring in India overtuigden hen van de belangrijke verbinding tussen lokaal erfgoed en ambachtelijk vakmanschap en culturele identiteit en wortel. Fleur en Noëlle zetten zich in om deze vaardigheden te beschermen en te ondersteunen.

Swantribune
Swantribune begon met het verlangen om een wereld te creëren waarin het bizarre de essentie was, waar kunst een gevoel van onschuld had, de moed om kleurrijk en mooi te zijn zonder provocatie. Om gewoon te delen wat ik geweldig vond tijdens mijn reizen of in mijn eigen verbeelding. Zo symboliseren de illustraties de souvenirs van onze levensreis, van binnen en van buiten.
Het begon allemaal in een kamer in een blokdrukkerij in Jaipur en is vandaag door de samenwerkingen met inspirerende mensen, verschillende merken en concepten kunnen groeien.
www.swantribune.com

Bite of Light
Natascha Brandt is een Venezolaanse fotograaf en mede-oprichter van “Bite of Light”: een creatieve studio in Amsterdam. Met een achtergrond in grafisch ontwerp en art direction, is ze gefocust op voedselfotografie en stillevens. Deze ervaring kan ze goed toepassen in haar fotografie, wat wellicht de reden is dat haar foto’s vaak een artistieke uitstraling hebben. In haar fotografie herken je haar liefde voor natuurlijk licht en texturen, haar aandacht voor detail en haar diepe passie voor kunst en lekker eten. Ze is een schoonheidszoeker, gek op creatieve fotografie.