Samenwerking met Paulami

Om ons Window Dinner te voorzien van echte authentieke recepten uit India, hebben wij samengewerkt met Paulami. Paulami heeft de afgelopen 32 jaar in verschillende staten van India gewoond en is daardoor erg geïnteresseerd geraakt in de eetgewoonten, kookstijlen en ingrediënten die in de verschillende regio’s worden gebruikt.

Onlangs is ze verhuisd naar Nederland en nu verspreid zij hier de wortels van Indiaas eten. Ze inspireert via Instagram, heeft haar eerste kookboek geschreven en organiseert kookworkshops.

Op haar instagram account @spcietripwithpaulami deelt ze heerlijke recepten. In haar kookboek De Bijbel van de Indiase Keuken maak je kennis met spannende, gevarieerde en exotische smaken. Heerlijke authentieke recepten uit India die je even aan de andere kant van de wereld wanen. 
Link: https://spicetrip.nl

Wij zijn trots op deze mooie samenwerking. Wil je ook kennis maken met de recepten van Paulami? Bestel dan een WindowOpp Dinner en geniet samen met jouw naasten van een bijzondere avond. Of volg Paulami op Instagram en maak kennis met de schoonheid van India.