Veelgestelde vragen

Nee, je hebt geen account nodig. Maar een account is wel handig voor bijvoorbeeld bestel- en factuurinformatie.

Ja, alle prijzen op de site zijn inclusief BTW. Voor zakelijke of retail kansen, neem contact met ons op via: opportunity@windowopp.com.

Voor de zendingen gebruiken we PostNL of FedEx. Wij beheren hun leveringen niet. We versturen een order normaal dezelfde dag (wanneer de order voor 17:00uur is geplaatst).

Wanneer een order geplaatst en betaald is, gelieve contact met ons op te nemen om de order te veranderen of annuleren. Wanneer de order verstuurd is, dan kunnen wij de order niet meer annuleren of wijzigen.

Als je nog aanvullende vragen hebt over jouw order, gelieve contact op te nemen met het WindowOpp Team via info@windowopp.com.

Je kan de status van jouw order checken door te klikken in Mijn Account op jouw order. Mijn Account vind je rechtsboven van de site. Hier vind je de status van jouw order(s).

Je ontvangt een order bevestiging e-maiil wanneer jouw order is ontvangen. Aanvullend sturen wij een e-mail wanneer je order verzonden is.

Gelieve contact op te nement met het WindowOpp Team via e-mail (info@windowopp.com) als je een bestelling wilt retourneren. Window of Opportunity accepteert geen retourzending zonder contact vooraf en een retournummer.

Items kunnen worden geretourneerd voor een volledige teruggave van betaling binnen 30 dagen. Wij accepteren alleen ongeopende, ongedragen retouren. Alle tags moeten worden bevestigd en artikelen moeten in de originele verpakking worden geretourneerd.

Na ontvangst van geretourneerde goederen behoudt Window of Opportunity zich het recht voor om terugbetaling te weigeren als de goederen niet voldoen aan de vereisten van het retourbeleid.